Heerlijke zeebaars uit de oven met gekleurde wortelsGlutenvrij | Lactosevrij
Bereidingstijd15min
Kooktijd20min
Totale tijd35min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2personen
Ingredienten
200gramregenboog wortels
4takjesdille
2zeebaarsschoongemaakt
1citroen
1theelepelzeezout
1 theelepelchilivlokken
1snufjepeper
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden
Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Kook vervolgens de wortels circa 5 minuten in een pan met kokend water
Snijd de citroen in plakken. Vul de zeebaars met de citroen, dille takjes
Meng in een bakje het zout, peper en de chilivlokken. Doe een beetje van het kruidenmengsel in de zeebaars en bestrooi de rest van het kruidenmengsel over de zeebaars
Leg de wortels in een ovenschaal en leg hier bovenop de zeebaars. Bak de zeebaars in circa 15 minuten gaar in het midden van de oven. Eetse!