Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Print Recept
Pin Recept
Zachtgekookt ei met truffel soldaatjes
Dit wil je op de zondagochtend! Een zachtgekookt, flubbereitje met soldaatjes met truffelboter
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd
10
min
Kooktijd
2
min
Totale tijd
12
min
Gang:
Breakfast
Hoeveelheid
4
personen
Ingredienten
50
gram
plantaardige boter
ongezout
4
sneetjes
casino wit brood
4
eieren
1
theelepel
truffelpoeder
oil & vinegar
1
eetlepel
truffeltapenade
Benodigdheden
broodrooster of grillpan
Bereidingswijze
Breng een pannetje met water aan de kook. Als het water kookt, voeg doe dan de eieren in de pan en kook ze circa 2 minuten
Rooster het brood in de broodrooster of bak het brood in een grillpan krokant
Meng in een kommetje de boter, truffelpoeder en truffel tapenade tot een geheel. Besmeer het brood met de truffelboter en snijd ze in vier reepjes.
Haal de eitjes uit de pan, laat ze even schrikken onder koud water, hak het kopje eraf en dip de broodjes lekker in het ei. Hemels!
Tips
Let op: dit recept bevat rouwer ei
Glutenvrij: vervang het brood door glutenvrij brood