Pureer in de blender of met een staafmixer de biet tot moes
Meng de amandelmeel met de poedersuiker door elkaar en zet apart
Klop in een vetvrije kom de eiwitten en de suiker tot het eiwit stijf is
Voeg het amandelmeel mengsel en 2 eetlepels van het bietenpuree bij het eiwit en meng rustig door tot het een geheel is. Indien het mengsel nog niet rood genoeg is, voeg dan nog een beetje bietenpuree erbij
Vul de spuitzak met het macaron mengsel en spuit kleine rondjes op de bakplaat. Tik de bakplaat met de rondjes een paar keer op het aanrecht, zodat eventuele belletjes verdwijnen. Laat de macarons nu 20 minuten staan
Verwarm de oven voor op 140 graden en bak vervolgens de macarons in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar. Laat de macarons volledig afkoelen voor je ze van de bakplaat haalt
Meng in een kom de paté tot een gladde massa. Vul de spuitzak met de paté en vul de bietenmacarons met de paté. Een aanrader!