Je proeft nauwelijks verschil met gewone pannenkoeken, maar het kleurtje ziet er leuk uit, het is gezond en je zit er snel vol van!Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd20min
Totale tijd25min
Gang: Breakfast
Keuken: French
Hoeveelheid 8stuks
Ingredienten
300millilitermelk
200grambloem
2eieren
1eetlepelmatcha poeder
1theelepelvanille extract
olijfolieom mee te bakken
Bereidingswijze
Meng de bloem met de matcha poeder. Voeg vervolgens de eieren, vanille extract en melk toe. Mix tot een glad beslag
Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er een beetje van het pannenkoekenbeslag in de pan. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de pannenkoek omdraaien. Bak de pannenkoek aan beide kanten lichtbruin.
Tips
Mocht je meer willen maken, kan natuurlijk! Verhoog alle ingrediënten behalve de eieren.Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeelLactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk, bij voorkeur amandelmelkVeganistisch: vervang de ei door 2 bananen en pureer deze