Tagliatelle met zalm en broccoli
Zoals het is, lekker en snel klaar!Glutenvrij | Lactosevrij
Hoeveelheid 2 personen
Ingredienten
- 200 gram zalm
- 150 gram crème fraîche
- 160 gram tagliatelle
- 50 milliliter chilisaus
- 1 broccoli
Bereidingswijze
- Snijd de broccoli in roosjes. Doe de broccoli in een grote pan met water en breng aan de kook. Als het water eenmaal kookt, dan is de broccoli in circa 10 minuten gaar. Voeg na circa 4 minuten de tagliatelle toe en kook deze met de broccoli mee
- Bak in een pan met een beetje olijfolie de zalm in circa 5 minuten gaar. Als de zalm gaar is, voeg de crème fraîche en de chilisaus toe en roer tot een saus. Giet de broccoli met de pasta af en voeg vervolgens bij de saus met zalm. Roer alles door en je pasta is klaar! Serveer op twee borden