Mac and cheese
Macaronie met kaas! Eenvoudig, snel, lekker en niet zo gezond! Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 2 personen
Ingredienten
- 160 gram volkoren macaroni
- 150 gram geraspte kaas
- 100 milliliter room
- 1 theelepel oregano
Bereidingswijze
- Breng ruim water aan de kook en voeg de macaroni toe. Kook de macaroni in circa 10 minuten gaar
- Als de macaroni gaar is, schenk het water af en voeg vervolgens de room en de kaas toe. Zet op een laag vuurtje en roer door tot de kaas is gesmolten
- Verdeel de macaroni over twee borden of kommen en strooi een beetje oregano erover. Zo simpel is het. Eetse!
Tips
Glutenvrij: gebruik glutenvrije macaroni
Lactosevrij/veganistisch: vervang de room door room op basis van soja of rijst en vervang de kaas door geraspte mozzarella van bijvoorbeeld Violife.