Salade met garnalen en mangosaus
Frisse salade met garnalen en mangosausGlutenvrij | Lactosevrij
Hoeveelheid 4 personen
Ingredienten
- 300 gram slamelange
- 20 grote garnalen gepeld
- 4 eetlepels azijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 mango's
- 1 snufje zout
- 1 rode peper
Benodigdheden
- staafmixer of blender
Bereidingswijze
- Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de peper door het midden en verwijder de zaden. Doe de mango, peper, zout en de azijn in de blender en mix het tot een gladde saus
- Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de garnalen hierin goudbruin. Circa 2 minuten aan iedere kant
- Verdeel de sla over 4 borden, leg 5 garnalen per bordje en verdeel 4 eetlepels mangosaus over de borden. Geniet ervan!