Salade met garnalen en mangosaus

Frisse salade met garnalen en mangosaus
Glutenvrij | Lactosevrij 
Bereidingstijd15 min
Kooktijd5 min
Totale tijd20 min
Gang: Salad
Hoeveelheid 4 personen

Ingredienten

  • 300 gram slamelange
  • 20 grote garnalen gepeld
  • 4 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 mango's
  • 1 snufje zout
  • 1 rode peper

Benodigdheden

  • staafmixer of blender

Bereidingswijze

  • Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de peper door het midden en verwijder de zaden. Doe de mango, peper, zout en de azijn in de blender en mix het tot een gladde saus
  • Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de garnalen hierin goudbruin. Circa 2 minuten aan iedere kant
  • Verdeel de sla over 4 borden, leg 5 garnalen per bordje en verdeel 4 eetlepels mangosaus over de borden. Geniet ervan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish