Burrito's
Burrito's vegetarisch of niet, ze blijven lekker! Met courgette en paprika.Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 4 personen
Ingredienten
- 150 gram gehakt
- 50 gram geraspte belege kaas
- 4 grote wraps
- 1 zakje santa maria burrito kruiden mix
- 1 courgette
- 1 rode paprika
Benodigdheden
- ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd de paprika en courgette in blokjes
- Braad het gehakt in de pan en voeg halverwege de paprika en courgette toe en bak nog circa 5 minuutjes tot de courgette en de paprika iets zachter zijn
- Voeg de burrito kruiden mix toe in de pan en roer het geheel nog even door tot de kruiden is verdeeld
- Vul een burrito wrap met 1/4 van het mengsel, rol dicht en leg in een ovenschaal
- Herhaal bovenstaande bij de andere wraps
- Als alle burrito's in de ovenschaal liggen bestrooi je ze met kaas
- Bak vervolgens de burrito's circa 10 minuten goudbruin
Tips
Glutenvrij: vervang de burrito wrap naar een glutevrije wrap van bijvoorbeeld Schär of Taste Italia
Lactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL
Vegetarisch/veganistisch: vervang het gehakt door 200 gram linzen. Bak in dat geval eerst de courgette en paprika voor 5 minuten en voeg daarna de linzen tegelijk met de burrito kruidenmix toe.
Veganistisch: vervang de kaas door plakjes kaas van bijvoorbeeld Violife