Lekker als borrelhap en makkelijk te maken. KaasstengelsGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd10min
Totale tijd20min
Gang: Side Dish
Hoeveelheid 24stuks
Ingredienten
3vellenbladerdeeg
50gramgeraspte kaas
1ei
Benodigheden
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het vel pakpapier op de bakplaat
Kluts in een kom het ei tot een geheel. Besmeer het vel bladerdeeg met het ei en verdeel vervolgens de kaas er over heen. Snijd het bladerdeeg in 8 gelijken repen
Leg de stengels op het bakpapier, leg ze wat uit elkaar want het gaat nog rijzen. Bak de kaasstengels in 10 minuten goudbruin.
Tips
Glutenvrij: vervang het bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld SchärLactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL