Heerlijk als borrelhap, kaaskoekjesGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd15min
Totale tijd20min
Gang: Snack
Hoeveelheid 24stuks
Ingredienten
1rolverse bladerdeeg
200gramgeraspte kaasbelegen
Benodigdheden
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier
Haal de bladerdeeg uit de verpakking en rol uit. Verdeel over het bladerdeeg de geraspte kaas en rol het deeg weer op tot een lange rol. Snijd plakjes van circa 1 centimeter breed en plaats ze op de bakplaat. Houdt ruimte tussen de rolletjes van het deeg zet nog uit
Plaats de bakplaat in de oven en bak in circa 15 minuten goudbruin
Tips
Glutenvrij: vervang de bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld ConsenzaLactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van MinusL of door Parmezaanse kaas Veganistisch: vervang de kaas door kaas van bijvoorbeeld Violife.