Ontbijt, brunch of lunch, het maakt eigenlijk niet uit wanneer je het eet, maar de combinatie van hartig en zoet is erg lekker!Glutenvrij | Vegetarisch
Bereidingstijd15min
Kooktijd20min
Totale tijd35min
Gang: Breakfast
Keuken: American
Hoeveelheid 4personen
Ingredienten
300grambloem
300millilitermelk
100gramzachte geitenkaas
2bananen
2perziken
1theelepelkaneel
1theelepelvanille extract
1snufjezout
1scheutjeolijfolie
Benodigdheden
staafmixer
wafelijzer
Bereidingswijze
Schil de bananen en pureer twee bananen in een kom met de staafmixer tot een gladde massa. Voeg vervolgens de bloem, melk, vanille extract, zout en kaneel toe en meng tot een luchtig geheel
Verwarm het wafelijzer en smeer in met olijfolie (je kan hiervoor ook bakspray gebruiken)
Schep een grote eetlepel van het beslag in het wafelijzer (niet helemaal vol want het zet nog uit). Bak de wafels in circa 5 minuten goudbruin
Snijd de perzik door de helft en draai zodat je beide helften van elkaar kunt scheiden. Haal de pit eruit en snijd de perzik in plakjes. Verkruimel de geitenkaas over de wafels en decoreer met de schijfjes perzik. Eetse!