Lekkere lunchtip! Toast met truffel mayonaise, avocado en een gepocheerd eiGlutenvrij | Lactoservij | Vegetarisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd5min
Totale tijd10min
Gang: Breakfast
Keuken: French
Hoeveelheid 2persoon
Ingredienten
500milliliterwater
2eieren
2eetlepelstruffel mayonaise
2volkoren boterhammen
1eetlepelazijn
1avocado
Benodigdheden
broodrooster
Bereidingswijze
Rooster het brood in de broodrooster
Verwarm het water met de azijn tot het kookt. Roer dan het water tot er een soort draaikolk ontstaat en breek hierin één ei. Door de draaikolk blijft het ei bij elkaar. Pocheer het ei circa 3 minuten. Herhaal dit daarna met het andere ei
Snijd de avocado door het midden, verwijder de pit en pureer de avocado met een vork
Besmeer het brood met de truffel mayonaise, verdeel vervolgens de avocado hierover en leg bovenop het gepocheerde ei. Het mooiste komt als je het ei door midden snijd! Smullen maar!
Tips
Glutenvrij: vervang het volkorenbrood door glutenvrij brood